Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 iulie 2021. Visul unei eleve de 10 la BAC, legat doar de România

Observator de bine, 5 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 05.07.2021, 21:14

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 5 iulie 2021

1) Cel mai mare yaht rezidenţial din lume se construieşte la şantierul naval din Tulcea. Nava va fi gata peste 3 ani, iar preţul unui apartament începe de la 9,5 milioane de euro.

2) România a ajuns pe locul 20 într-un top al ţărilor care se apropie de normalitate după pandemie. Ţara noastră se situează peste state ca Elveţia, Italia sau Germania.

3) Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, a fost supus cu succes unei intervenţii chirurgicale, într-un spital din Roma. Medicii care l-au operat au transmis că se simte bine şi că va mai rămâne o perioada internat.

4) Singura elevă din Buzău care a luat media 10 la Bacalaureat a refuzat să studieze în străinătate pentru a deveni poliţiştă în România. Tânăra spune că nu s-a pregătit special pentru examen şi că un mare merit pentru reuşită îl au profesorii de la liceu.

5) Turiştii cu dizabilităţi fizice au la dispoziţie două plaje noi pe litoral, amenajate special pentru nevoile lor. De asemenea, o echipă de voluntari se va asigura permanent că sunt în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 iulie 2021. Visul unei eleve de 10 la BAC, legat doar de România