Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 februarie 2022. Două eleve din Galaţi au fost acceptate la Harvard

Observator de bine, 7 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 07.02.2022, 17:58

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 7 februarie

1) Două eleve din Galaţi au fost acceptate la una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, Harvard. Daria şi Cristina vor studia fizică şi informatică, iar apoi îşi doresc să se angajeze la NASA.

2) Prima persoană căreia i-a fost tranplantată o inimă de porc modificată genetic continuă să uimească lumea medicală. La o lună de la operaţie, bărbatul se află în stare bună şi a început să facă recuperarea.

3) O rusoaică de 15 ani face istorie la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Adolescenta a câştigat medalia de aur la patinaj după ce a reuşit prima săritură cvadruplă la o olimpiadă.

4) Un desen cumpărat cu doar 30 dolari de la un târg de vechituri s-a dovedit a fi un tablou al celui mai mare artist renacesntist german. Experţii au estimat capodopera la peste 10 milionae de dolari.

5) După doi ani de zile, Australia îşi va redeschide frontierele turiştilor complet vaccinaţi, pe 21 februarie. Ţara a închis frontierele în martie 2020, la începutul pandemiei, şi a impus restricţii dure de intrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 februarie 2022. Două eleve din Galaţi au fost acceptate la Harvard