Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 iulie 2022. David Popovici, o nouă medalie de aur pentru România

Observator de bine, 7 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.07.2022, 17:51

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 7 iulie

1) Simona Halep este la un singur pas de o nouă finală la turneul de la Wimbledon. Românca s-a calificat în semifinale după ce a învins-o Amanda Anisimova în doar o oră, scor 6-2, 6-4.

2) De la anul, elevii vor putea studia în şcoli despre misterele Universului. Noua materie opţională a fost elaborată în colaborare cu Agenţia Spaţială Română şi Comitetul Naţional pentru Astronomie.

3) David Popovici a obţinut încă o medalie de aur la Campionatul European pentru juniori. Sportivul de 17 ani a terminat pe primul loc proba de 200 de metri, la distanţă considerabilă de locul secund.

4) Cuplurile din România au sărbătorit pe 6 iulie Ziua Internaţională a Sărutului. Ca în fiecare an, locul preferat de îndrăgostiţi a fost Poarta Sărutului, celebra sculptura a lui Constantin Brâncuşi.

5) Rihanna a devenit cea mai tânără persoană din Statele Unite care ajunge miliardară prin forţe proprii. Cântăreaţa de 34 de ani a adunat cea mai mare parte a averii sale graţie companiei de cosmetice pe care a înfiinţat-o în 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 iulie 2022. David Popovici, o nouă medalie de aur pentru România