Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în semifinale la Wimbledon: "Înseamnă enorm pentru mine. Acum îmi recapăt încrederea"

Simona Halep este la doi paşi de un nou trofeu la Wimbledon. Campioana din 2019 s-a calificat astăzi pentru a treia oară în semifinalele turneului londonez. Simona a avut nevoie de doar o oră şi cinci minute pentru a trece de adversara.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 19:51

Vezi și

6-2, 6-4. Niciun set pierdut în acest an pe iarba londoneză. Iarba pe care a adunat 12 victorii consecutive. "Este ceva minunat să fiu din nou în semifinale! Sunt foarte emoționantă, pentru că înseamnă enorm pentru mine", a declarat Simona Halep. Simona zâmbeşte mai mult ca niciodată. Pare că şi-a regăsit bucuria de a juca după o perioadă marcată de accidentări.

Este a noua semifinală de Grand Slam a Simonei

"Am avut multe probleme în trecut, iar acum îmi recapăt încrederea. Stau foarte bine la acest capitol, iar publicul îmi dă multă energie", a declarat Simona Halep. Doar şase greşeli neforţate a făcut Simona în meciul cu Amanda Anisimova, americanca de 20 de ani. Urmează Elena Rybakina, pe care Simona a învins-o în ultimele două din cele trei confruntări directe. Interesant este că jucătoarea născută acum 23 de ani la Moscova poate juca la Wimbledon pentru că, în urmă cu câţiva ani, a ales să reprezinte Kazahstanul, în dauna Rusiei.

Este a noua semifinală de Grand Slam a Simonei şi a treia pe iarba londoneză. În 2014 a pierdut cu Eugenie Bouchard, dar în 2019 a câştigat trofeul, după ce a demolat-o în finală pe Serena Williams. Simona şi-a asigurat deja un premiu de 640 de mii de dolari. Dacă se va califica în ultimul act, va trece de 40 de milioane de dolari în carieră, prag depăşit în istoria tenisului feminin doar de surorile Williams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în semifinale la Wimbledon: "Înseamnă enorm pentru mine. Acum îmi recapăt încrederea"