Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 iunie 2021. Aur pentru Larisa Iordache; Norvegia declară "încheiată" epidemia covid

Observator de bine, 7 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 07.06.2021, 17:29

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 7 iunie 2021

1) Larisa Iordache a câștigat medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială din Egipt. Sâmbătă, gimnasta română obţinuse medalia de bronz la paralele.

2) Epidemia de Covid-19 s-a ”încheiat” în Norvegia, a anunţat medicul care a condus lupta împotriva coronavirusului. Oficialul a publicat şi un grafic care arată că rata de infecţie este la cel mai scăzut nivel din ultimele 12 luni.

3) Avram Iancu se antrenează intens pentru a stabili un nou record mondial. Vrea să înoate 150 de kilometri fără oprire şi să ii dedice reuşita Nadiei Comăneci.

4) Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au devenit pentru a doua oară părinţi. Numele fetiţei va fi Lilibet Diana, un omagiu adus Reginei şi prinţesei Diana.

5) Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, în proba de dublu. Pentru performanţa realizată, sportiva română are asigurat un premiu de 25.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 iunie 2021. Aur pentru Larisa Iordache; Norvegia declară "încheiată" epidemia covid