Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 noiembrie 2021. Meşterul din Cluj care a inventat pantofii de distanţare socială a ajuns celebru în toată lumea

Observator de bine, 8 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 08.11.2021, 21:00

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 8 noiembrie 2021

1) David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber, la Europenele din Rusia. Sportivul de 17 ani a încheiat proba cu timpul de 1 minut şi 42 de secunde, nou record naţional.

2) Statele Unite şi-au deschis astăzi graniţele pentru turiştii vaccinaţi cu ambele doze. Restricţiile au fost impuse la începutul anului 2020, odată cu izbucnirea pandemiei de covid-19.

3) Meşterul din Cluj care a inventat pantofii de distanţare socială a ajuns celebru în toată lumea. Bărbatul spune ca acum primeşte comenzi din Belgia, Germania sau chiar Statele Unite.

4) Elon Musk a făcut sondaj pe Twitter dacă să vândă 10% din acţiunile Tesla, iar 58% din urmăritorii săi au votat DA. Decizia a fost luată după ce miliardarii americani au fost criticaţi pentru că îşi ţin averile în acţiuni pentru a nu plăti taxe.

5) Obiectele care i-au aparţinut lui Amy Winehouse s-au vândut la o licitaţie caritabilă cu peste patru milioane de dolari! Geanta cântăreţei a fost cumpărată cu 150.000 de dolari, de zece ori mai mult decât fusese estimat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 noiembrie 2021. Meşterul din Cluj care a inventat pantofii de distanţare socială a ajuns celebru în toată lumea