Antena Meniu Search
x

Video Un meșter cizmar clujean a dat lovitura cu pantofii săi de distanţare socială. Povestea lui Grigore Lup, în marile ziare ale lumii

În timp ce mai toată încălţămintea care ajunge la noi în magazine vine din China, chinezii comandă pantofi de la noi. Nu este o glumă! Celebrii pantofi de distanţare sociala, făcuţi la începutul pandemiei de un meşter clujean, au ajuns prin cele mai nebănuite locuri şi cele mai indepărtate ţări. Haideţi să vedem ce spun clienţii cizmarului român.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2021, 09:15

Vezi și

De la o glumă, la succes. Aşa a ajuns ideea meşterului cizmar, Grigore Lup, o afacere profitabilă. Pantofii de distanţare socială, aşa cum îi numeşte el, ajung acum peste tot în lume.

Grigore Lup - meşter cizmar: Acest pantof a fost comandat de o trupă de dansatori din Belgia. Pentru ei tot am făcut. Ce e special la ei, deci au talpă din lemn, talpa mai vine prelucrată încă, cumva ei aşa dansează în vârful degetelor.

Cine sunt clienții meșterului Grigore

Colecţionari, artişti de teatru sau proprietari de magazine de pantofi care au vrut doar să îi expună sunt doar câţiva dintre clienţii meşterului Grigore.

Pe acelaşi subiect

Aici avem un client din Statele Unite. După ce o primit pantofii, mi-o trimis imediat o fotografie. 

Şi nu este singurul. Majoritatea clienţilor rămân impresionaţi la sosirea coletului şi nu uită să imortalizeze momentul.

Aceşti pantofi au în centimetri lungimea 54, iar ca mărime 80. Să faceţi o comparaţie, celebrul baschetbalist, Ghiţă Mureşean, poartă 53.

Alex Prunean, reporter Observator: O astfel de pereche de pantofi se vinde cu 650 de lei, iar preţul rămâne acelaşi indiferent de ţara în care vor ajunge cu o singură menţiune: clienţii din străinătate trebuie să suporte şi taxele de transport ale coletului. 

Povestea lui Grigore Lup, în marile ziare ale lumii

Din mâinile iscusite ale domnului Grigore ies adevărate opere de artă. Cele mai multe comenzi vin din Austria, Franţa şi Germania.

Grigore Lup - meşter cizmar: E vorba despre oşenii din Ţara Oaşului, e un fel de încălţăminte destul de greu de făcut, din lac, piele lăcuită.

Povestea lui Grigore Lup s-a răspândit precum... pantofii săi. Marile ziare ale lumii au avut grijă să-i găsească şi lui un loc pe prima pagină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Un meșter cizmar clujean a dat lovitura cu pantofii săi de distanţare socială. Povestea lui Grigore Lup, în marile ziare ale lumii