Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 octombrie 2021. Omagiu adus marelui sportiv Ivan Patzaichin

Observator de bine, 8 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 08.10.2021, 19:55

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 8 octombrie 2021

1) Doi jurnalişti din Rusia şi din Filipine sunt laureaţii Premiului Nobel pentru Pace în acest an. Maria Ressa şi Dmitri Muratov au fost recompensaţi pentru lupta lor în apărarea libertăţii de exprimare.

2) Omagiu adus marelui sportiv Ivan Patzaichin, la staţia de metrou Ştefan cel Mare. Un artist a realizat un mural uriaş, cu chipul multiplului campion olimpic.

3) O comună cu 3.000 de locuitori din România reuşeşte să ofere o lecţie de sortare a deşeurilor. Primarul ales la 24 de ani a făcut educaţie din poartă în poartă, iar în scurt timp localitatea a atins ţinta de reciclare de 50%.

4) Adele a devenit prima femeie care apare simultan atât pe coperta revistei Vogue din Marea Britanie, cât şi pe cea din Statele Unite. Artista a dezvăluit şi secretul noii siluete de invidiat: dependenţa de... sport.

5) Final fericit în familia lui Andy Murray, după ce britanicul a povestit că i-a fost furată verigheta, pe care o legase de adiaşi. Hoţii i-au returnat-o cu tot cu perechea de încălţăminte, iar sportivul spune că soţia nu mai este supărată pe el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 octombrie 2021. Omagiu adus marelui sportiv Ivan Patzaichin