Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 august 2021. Cățel salvat de pompieri din mare; România, rating "excepțional" la agricultură

Observator de bine, 9 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 10.08.2021, 01:05

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 9 august 2021

1) Grecii se declară profund impresionaţi de pompierii români care au venit să stingă incendiile devastatoare din ţară. Presa elenă a lăudat într-un articol organizarea pe care o au şi faptul că folosesc tehnologie de ultimă generaţie.

2) România a obținut un rating "excepțional" privind recolta agricolă din 2021. Ţara noastră este singura din lume care a primit acest statut din partea organismului internaţional Geoglam.

3) Alpinistul nevăzător Alex Benchea a reușit să cucerească Vârful Elbrus, înalt de peste 5600 de metri. Tânărul a fost însoţit în această călătorie care a durat 10 zile de doi ghizi şi un fotograf.

4) Un cățel care căzuse în mare a fost adus la mal de pompierii constănţeni într-un mod inedit. Salvatorii au intrat în apă în cupa unui excavator, iar unul dintre ei a reuşit să îl prindă şi să îl aducă în siguranţă la mal.

5) Cel mai mic bebeluş din lume a fost externat după 13 luni de spitalizare. Micuţul s-a născut la doar 25 de săptămâni şi cântărea 212 grame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 august 2021. Cățel salvat de pompieri din mare; România, rating "excepțional" la agricultură