Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 ianuarie 2023. BioNTech va începe testele pentru un vaccin împotriva cancerului

Observator de bine, 9 ianuarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.01.2023, 14:39

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 9 ianuarie 2023

1) Un tată din Iaşi a primit o nouă şansă la viaţă, în urma unui transplant de rinichi. Bărbatul a fost rândul lui salvator acum 16 ani, când i-a donat fiicei sale o parte din ficat.

2) BioNTech va începe testele pentru un vaccin împotriva cancerului, din septembrie. 10.000 de pacienţi britanici vor beneficia de noi terapii, iar un antidot împotriva bolii ar putea fi gata în 2030.

3) Un orăşel cu 5.000 de locuitori din Italia se alătură obiceiului de a oferi bani celor care se mută aici. 30.000 de euro vor primi persoanele care aleg să înceapă o nouă viaţă în Presicce, aflat la doar 9 kilometri de mare.

4) Companiile aviatice din Statele Unite oferă bilete gratis iubitorilor de animale. Tot ce trebuie să facă aceştia pentru a călători prin ţară fără niciun cost este să adopte un pui de pisică.

5) The Weeknd scrie istorie cu piesa Blinding Lights. Hitul a devenit cel mai ascultat cântec din istoria Spotify, cu 3,3 miliarde de stream-uri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 ianuarie 2023. BioNTech va începe testele pentru un vaccin împotriva cancerului