Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EDITORIAL Ana Maria Gheorghe. "Zilele tunetului" pe circuitul de la Silverstone. O aventură de neuitat

Când spui Formula 1, te gândești imediat la mașini puternice, zgomot asurzitor și adrenalină la cote maxime. Însă după patru zile petrecute la Silverstone, în calitate de jurnalist, am descoperit că acest sport fenomen ascunde mult mai mult. Am avut ocazia să trăiesc o experiență extraordinară și să pătrund în culisele unui adevărat spectacol, unde am întâlnit oameni remarcabili, strategii complexe și caractere puternice.

de Ana Maria Gheorghe

la 08.07.2024 , 14:53

Ana Maria Gheorghe Ana Maria Gheorghe

Formula 1 nu este doar o simplă cursă, este un întreg univers. Dincolo de mașinile de milioane de dolari și tehnologia de vârf, sunt poveștile umane care dau viață acestui sport. Am întâlnit piloți surprinzător de modești și plini de bun simț, un aspect rar întâlnit într-un mediu atât de competitiv. Acești gladiatori moderni care își riscă viața la fiecare cursă, dar care rămân cu picioarele pe pământ.

La Silverstone, am avut șansa să întâlnesc vedete internaționale precum Brad Pitt și Mr. Bean, care adaugă o notă de glamour unui sport deja fascinant. Aceste întâlniri neobișnuite fac parte din farmecul evenimentului și îți reamintesc că Formula 1 este mai mult decât o cursă - este un spectacol mondial.

Un alt aspect fascinant al experienței mele la Silverstone a fost munca în echipă. De la prima oră a dimineții până seara târziu, am alergat prin ploaie, vânt și soare arzător alături de cel mai cool producător, Radu Vintilă, și de cel mai haios operator, Florin Rotaru. Cu o astfel de echipă, fiecare deplasare devine o aventură memorabilă.

Articolul continuă după reclamă

Aceste patru zile intense mi-au împlinit un vis și m-au ajutat să înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii parte din lumea Formula 1. Munca din spatele cortinei, sacrificiile și efortul colectiv sunt ingredientele care transformă fiecare Grand Prix într-un spectacol unic.

Le mulțumesc colegilor mei pentru această oportunitate incredibilă. Silverstone nu a fost doar despre viteza amețitoare a mașinilor, ci despre magia sportului, despre pasiunea și determinarea care mișcă lumea Formula 1. A fost o experiență de neuitat, pe care o voi purta mereu cu mine.

Ana Maria Gheorghe Like

Norocoasă, energică, muncitoare, empatică, neobosită. Cam așa pot să mă decriu în câteva cuvinte. Iubesc oamenii. Și ei mă iubesc pe mine! Simt asta la fiecare reportaj, la fiecare interviu, la fiecare întâlnire cu telespectatorii.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Opinii » EDITORIAL Ana Maria Gheorghe. "Zilele tunetului" pe circuitul de la Silverstone. O aventură de neuitat