Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bogdan Alecsandru
Bogdan Alecsandru

Metroul bucureștean e o infecție necesară.

Dacă cumva ai nevoie să mergi la o toaletă - ori n-ai unde, ori e imposibil să stai 30 de secunde, ori e ușa încuiată. Dacă vrei să pui mâna pe ceva, orice, e mizerabil. Dacă vrei să îți cumperi bilet cu cardul, nu merge automatul, de contactless nici nu poate fi vorba. Dacă e aglomerat te lovești de toate dughenele și tarabele cu sutiene, chiloți, pufuleți, cornuri și huse de telefon. Sper că vă aduceți, de asemenea, aminte de momentul în care niște "inteligenți" au cumpărat niște trenuri foarte proaste, mai mari decât limita de peron, sau că pentru M4, unde circulă garnituri din 1979, și M5 nici nu au cumpărat trenuri noi. 

Dar avem nevoie de el. Zilnic. Deci nu vă bateți joc. Ne ducem la munca, la distracție, la școală, iar la munca, la somn, iar la școală, la doctor și tot așa.

Articolul continuă după reclamă

Investiți în el, păstrați-l curat, măriți-l. Că-i al nostru și-al urmașilor urmașilor noștri. 

Amin. 

Citește mai mult pe www.baol.ro

Bogdan Alecsandru Like

Nu există îndatorire pe care să nu o fi făcut, în cei 21 de ani de când sunt în presă, fie aceasta una de reporter, redactor, DJ de programe radio, editor, voiceover, copywriter, producător sau prezentator TV. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Opinii » Sub Pământ