Antena Meniu Search
x
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Pentru generaţia mea, întrebarea suna altfel. Sexul era fumatul. Te apucai că era la modă, că văzuseşi prin filme, că ăia de la liceu se strângeau în pauză la o ţigară, că băiatul care îţi picase cu tronc ar fi putut să aibă o brichetă şi aşa ai fi putut să intri în vorbă cu el... La mulţi, prima oară era pe undeva prin generală şi continua, în mod natural, la liceu, facultate... Aşa era pentru generaţia mea.

Acum pare-se că sexul e noul fumat. Şi nu din generală, ci din clasele primare. "La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.40, dispeceratul Secției nr. 2 de poliție Ploiești a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat, despre faptul că fiica sa în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, ar fi fost agresată de trei tineri. În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care a depistat si identificat cei 3 minori. Din cercetările efectuate a reieșit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, iar unul dintre acestia ar fi filmat parțial scena și ar fi postat înregistrarea pe o rețea de socializare." 

Asta e ştirea de bază. Completarea vine de la mamă - prima dată, fetiţa nu a fost luată cu forţa, ci ar fi participat de bună voie la orgia sexuală. Cum? Bună voie? Cum să îşi dorească o pitică să fie poştită ca un chiştoc? Probabil că e la modă, că văzuse prin filme, că ăia de la liceu se strângeau în pauză la una mică, că băiatul care îi picase cu tronc... Cine e de vină? Toată lumea şi nimeni. 

Dacă era cu doar câţiva ani mai mare, desigur, fata era o c***ă! Dar aşa, la 10 ani... Poate părinţii, că n-au ştiut să o ţină în frâu? Dar oare câţi părinţi nu îşi pun acum întrebarea - oare de-a ce se joacă fetiţa mea? La ce film s-o fi uitat în pauză pe telefonul colegului că pe al ei m-am dat peste cap să îl blochez? Şcoala? Lipsa educaţiei sexuale? Păi şi dacă ar fi existat, învăţau copiii din clasele primare despre orgii? Ce ziceţi de ruşine? Ruşinea e o instituţie fundamentală a societăţii! Ruşinea aia pe care am auzit-o mai toţi de mici, de acasă, la biserică, la şcoală. Ruşinea de a întreba după ce ai auzit sau văzut ceva ce nu înţelegi. Ruşinea de acasă, când tata te trimite să cauţi răspunsul la mama sau invers, ruşinea de la şcoală unde, vorba aia, nu avem prevăzute în programă răspunsuri. Şi atunci, calea cea mai simplă să afli ce şi cum e să experimentezi, nu? Doar că orice acţiune are şi consecinţe. Cu sau fără ruşine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Opinii » Tu cum te-ai apucat de sex?