Antena Meniu Search
x

Video 45.000 de lei amendă pentru parlamentarii AUR, după ce au organizat şi participat la manifestaţiile din Bucureşti

Amenzi pe alese pentru aleşii care au participat la proteste. George Simion, liderul AUR, dar şi alţi senatori au fost amendaţi de jandarmerie pentru că au organizat şi participat la manifestaţiile din Bucureşti.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 01.04.2021, 20:40

Vezi și
  • Mai mulţi parlamentari de la AUR au fost amendaţi în urma protestelor
  • Cei de la AUR nu au fost singurii politicieni care nu au respectat legea şi au fost amendaţi

Liderul AUR, George Simion, dar şi senatorii Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu. Fiecare dintre ei a fost amendat cu 15.000 de lei, amenda maximă, pentru că au organizat şi protestat în Piaţa Universităţii, respectiv în Piaţa Victoriei. 

În total, în cele trei zile de proteste, jandarmii au dat aproape 300 de sancţiuni, în valoare totală de peste 360.000 de lei. 

Cei de la AUR nu au fost singurii politicieni care nu au respectat legea şi au fost amendaţi. Raluca Turcan a primit astăzi o amendă de 500 de lei, amenda minimă, pentru că a fost surprinsă în judeţul SIbiu, când nu purta mască. Aceeaşi amendă ar putea să o ia şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost surprins fără masca de protecţie în Palatul Parlamentului. Deocamdată, reprezentanţii poliţiei Capitale au spus că nu au întocmit un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri politice » 45.000 de lei amendă pentru parlamentarii AUR, după ce au organizat şi participat la manifestaţiile din Bucureşti