Antena Meniu Search
x

ALDE i-a dat lovitura Premierului Grindeanu. Partidul lui Tăriceanu a votat retragerea sprijinului pentru Guvern

Lupta din PSD se duce cu pistoalele pe masă. Sunt două tabere, cel puţin teoretic, pentru că premierul Grindeanu nu pare să aibă prea mulţi susţinători.

Vezi și

Lupta din PSD se duce cu pistoalele pe masă. Sunt două tabere, cel puţin teoretic, pentru că premierul Grindeanu nu pare să aibă prea mulţi susţinători, nici la partenerii din ALDE.

ALDE a decis, în şedinţa de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu. În cazul în care Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, miniştrii ALDE sunt dispuşi să demisioneze.

În acelaşi timp, în vederea formării noului Cabinet, ALDE vrea păstrarea actualei structuri a Guvernului, numărul miniştrilor ALDE şi este împotriva cooptării altor partide în Guvern.

 Călin Popescu Tăriceanu: "Sunt proiecte importante care ar fi trebuit demarate şi care nu au fost pornite. Noi am votat astăzi retragerea sprijinului politic pentru guvernul condus de premierul Grindeanu. Mai departe va trebui să vedem care este soluţia pentru ieşirea din criza politică care se conturează. O să vedem şi care este poziţia PSD."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » ALDE i-a dat lovitura Premierului Grindeanu. Partidul lui Tăriceanu a votat retragerea sprijinului pentru Guvern