Antena Meniu Search
x

Alina Gorghiu, despre atacul lui Ponta: "O mârlănie"

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a catalogat atacul lui Victor Ponta la Bogdan Olteanu, care a fost reținut vineri, drept o ”mârlănie”.

Vezi și

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a catalogat atacul lui Victor Ponta la Bogdan Olteanu, care a fost reținut vineri, drept o ”mârlănie”.

”E o mârlănie”, a spus Alina Gorghiu, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Replica lui Gorghiu vine după ce fostul șef al PSD, Victor Ponta, a dat mesaj cu subînțeles după reținerea lui Bogdan Olteanu: ”Faptul că în 2008 Alinuța îsi bea cafeluța chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant”.

Victor Ponta a mai scris în același mesaj postat pe Facebook, că nu știe dacă Bogdan Olteanu a luat sau nu bani de la Sorin Ovidiu Vîntu, însă reamintește legăturile viceguvernatorului BNR cu PNL.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reţinut joi noaptea de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru trafic de influenţă în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada iulie - noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral, constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus joi dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu o autospecială de la Penitenciarul Rahova. El a venit la DNA în legătură cu un memoriu pe care l-a înaintat procurorilor anticorupţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri politice » Alina Gorghiu, despre atacul lui Ponta: "O mârlănie"