Antena Meniu Search
x

ANCHETĂ alegeri prezidenţiale 2009. Mihai GOŢIU: "Andronic A MINŢIT în faţa comisiei!"

Senatorul USR Mihai Goțiu susține că Dan Andronic "a mințit" în fața comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009 susținând că nu a cenzurat informații când a condus Evenimentul zilei, scrie Agerpres

Mihai Goţiu (USR)

Senatorul USR Mihai Goțiu susține că Dan Andronic "a mințit" în fața comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009 susținând că nu a cenzurat informații când a condus Evenimentul zilei, scrie Agerpres

"Astăzi (n.r. marți) USR a depus la Comisie dovada că domnul Dan Andronic a mințit în fața Comisiei de anchetă. La o întrebare de control pe care i-am pus-o ieri a afirmat că nu a cenzurat informații care dezavantajau partenerii când a condus Evenimentul zilei, ceea ce s-a dovedit eronat. (...) Am prezentat astăzi articolele care sunt cenzurate și fac dovada că, atunci când interesele o cer, domnul Andronic se arată dispus să cenzureze informații și că a mințit în fața Comisiei de anchetă", a afirmat Goțiu, membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009.

Întrebat dacă se pune sub semnul întrebării credibilitatea afirmațiilor făcute de Dan Andronic în Comisia parlamentară de anchetă, Goțiu a spus: Trebuie să găsim informații din alte surse care să confirme acest lucru".

Pe de altă parte, Goțiu a declarat că va urmări în cadrul audierilor din Comisie de ce nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu la prezidențialele din 2009.

"Este interesant de urmărit ceea ce s-a declarat în Comisia de anchetă că pentru alegerile din 2009 nu au existat fonduri pentru a verifica votul multiplu. (...) Dacă se va confirma că nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu, mi se pare o problemă foarte mare legată de funcționarea instituțiilor democratice în România și un învățământ foarte bun pentru viitor", a mai spus Goțiu.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » ANCHETĂ alegeri prezidenţiale 2009. Mihai GOŢIU: "Andronic A MINŢIT în faţa comisiei!"