Antena Meniu Search
x

ATAC DUR al lui Ponta: ”De ce nu recunoaştem? România a fost transformată în ţara în care ura, agresivitatea, isteria, fanatismul şi răutatea au ajuns singurele sentimente"

Fostul premier Victor Ponta susţine, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că în România ura, agresivitatea, isteria, fanatismul şi răutatea sunt singurele sentimente, iar toamna are loc ”festivalul protestelor” despre ”politicienii corupţi, oameni morţi a căror tragedie e tocmai bună de folosit şi <>”.

Fostul premier Victor Ponta susţine, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că în România ura, agresivitatea, isteria, fanatismul şi răutatea sunt singurele sentimente, iar toamna are loc ”festivalul protestelor” despre ”politicienii corupţi, oameni morţi a căror tragedie e tocmai bună de folosit şi <>”.

”De ce nu recunoaştem? România a fost transformată în ţara în care ura, agresivitatea, isteria, fanatismul şi răutatea au ajuns singurele sentimente care dau direcţie societăţii! Oare ne place? Şi dacă nu-putem face ceva? 75% din oameni cred că ţara merge într-o direcţie greşită, 80%din ştiri sunt despre arestări şi puşcării, restul despre accidente şi dezastre, 90% din subiectele publice sunt despre cum distrugem ceva (nu despre cum să construim)”, a scris Ponta, pe Facebook.

Fostul premier susţine că toamna are loc ”festivalul” protestelor, întrebându-se dacă după aceste mişcări românilor e mai bine sau mai rău.

”În fiecare toamnă are loc <<Festivalul>> protestelor - mereu despre Rusia, politicienii corupţi, oameni morţi a căror tragedie e tocmai bună de folosit şi <<salvarea>> care vine mereu de undeva din afară ţării sau oricum de la cineva care nu are <<relele>> românilor! ]n 2013 ne-au spus ce contracte economice să nu facem (...). [n 2014 ne-au spus pe cine să nu alegem, în 2015 ne-au spus cine să nu mai guverneze, în 2016 ne spun cine să fie urmărit penal - şi acum cine să nu mai fie senator (deşi a fost ales direct prin votul altor oameni, cam de 10 ori mai mulţi decât cei care protestează) ! După fiecare rând de proteste românilor le-a fost mai rău decât înainte dar ce contează?”, a mai scris Ponta.

El spune că astfel cei 3.000 de oameni care protestează decid soarta tuturor românilor.

”Restul de 19.996.900 de oameni se uită uluiţi (dar intimidaţi) cum le decid cei 3100 soartă - şi se întreabă dacă ei votează ce cred ei că e bine pe 11 Decembrie oare nu o să fie degeaba? Şi nu o să vina cei 3100 să protesteze şi să ceară să NU se respecte votul milioanelor de oameni tăcuţi? (...) Culmea-poate că de data asta libertatea şi drepturile noastre fundamentale vor fi salvate tocmai de Internet şi reţelele sociale! Şi cu siguranţă de curajul nostru de a vota împotrivă Sistemului care ne vrea <<călcaţi pe cap de un bocanc militar>>”, mai scrie Ponta.

Peste 2.500 de persoane au protestat, joi, în faţa Senatului, după ce solicitarea DNA de începere a urmăririi penale împotriva lui Gabriel Oprea pentru moartea poliţistului Bogdan Gigină a fost respinsă. A doua zi, Gabriel Oprea a demisionat din Senat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » ATAC DUR al lui Ponta: ”De ce nu recunoaştem? România a fost transformată în ţara în care ura, agresivitatea, isteria, fanatismul şi răutatea au ajuns singurele sentimente"