Meniu
Search
x

Video Sergiu Vlad, Chestor al Senatului, susține că a fost agresat de Șoșoacă: "Nu mă mir că este la al treilea divorț"

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR PLUS), a acuzat-o pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic, marți, în timpul dezbaterilor pe moțiunea de cenzură inițiată de PSD.

De Redactia Observator la 29.06.2021, 18:07
Vezi și

"Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: <în ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic", a declarat chestorul Senatului, Sergiu Vlad.

El a susținut că, într-o ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal. "De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie", a conchis Vlad.

Diana Șoșoacă a replicat: "Astea sunt atacuri la persoană și se duc în instanță"

"Nu le-a plăcut sacul în care morții din România, cei 26.000, au fost îngropați, așa arată un sac în care au fost trântiți oamenii, românii, așa-zis morți de Covid. Există un Chestor care nu știe să vorbească cu dumneavoastră, i-am pus mâna pe mască ca să i-o dau jos să se vadă la față", a declarat senatoarea Diana Șoșoacă.

Pe acelaşi subiect

"Zice că de aia ați divorțat, că erați violentă?", a întrebat-o imediat un reporter. Iar replica senatoareai nu a întârziat să apară. "Da, eu am divorțat... Astea sunt atacuri la persoană și se duc în instanță. În sacul acesta, vă rog să îl priviți, așa arată un sac în care morții din spitale, așa-zis de Covid, au fost aruncați goi și trântiți în niște coșciuge și îngropați în gropi săpate fără să existe preoți, fără să existe colivă...", a continuat Șoșoacă.

Diana Şoşoacă: "Voiam să îi spun domnului Orban că, dacă îmi acordă 2 - 3 minute, îl ajut să scape de domnul Cîţu"

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat că actualul Guvern este inimaginabil de distrugător pentru poporului român şi a adăugat că Florin Cîţu şi membrii Executivului au urme de sânge pe mâini, referindu-se la morţii de COVID-19, cifrele deceselor nefiind cele reale. Ea a început discursul parafrazându-l pe Ion Luca Caragiale: "Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti".

"Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2 - 3 minute îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care vaa dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale - Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti. Trecând de la umor, că asta face românul râde când e rău, idea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care pot să le schimb de o să mă rătăcesc prin ele ca să ajung la Iaşi în circumscripţie. Mă uitam să văd unde este PIB, apropos deficit 9,7% din PIB faţă de 3% preconizat. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam cu 26.000 de oameni au murit, vezi Doamne de COVID, ca să aflăm de la Ministerul Sănătăţii că doar 217 au fost morţi de COVID, dar între timp cei din urmă morţi, vin acum, vor fi cei dintâi, ca să se mai mărească un pic numărul de morţi", a declarat Diana Şoşoacă în plenul reunit al Parlamentului. 

Ea a adus la tribuna Parlamentului un sac negru şi a explicat că astfel erau puşi morţii decedaţi de COVID-19. "Mă uitam la vaccinare. Eu ştiam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale. Nu mici, nu muştar, nu trotinete şi ar fi trebuit conform legislaţiei naţionale şi internaţionale să anunţaţi poporul roman şi mai ales adolescenţii şi copiii că această vaccinare are efecte adverse. Când domnule Cîţu vă uitaţi în urmă pe mâinile dumneavoastră şi ale întregului Guvern stă sânge", a completat Şoşoacă.

Ulterior, Diana Șoșoacă a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în fața premierului Florin Cîțu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Sergiu Vlad, Chestor al Senatului, susține că a fost agresat de Șoșoacă: "Nu mă mir că este la al treilea divorț"