Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu: Intrarea PSD în guvern reprezintă garanţia că veniturile românilor vor continua să crească. Lista miniştrilor PSD

Marcel Ciolacu a susţinut că PSD a demonstrat că este un partid responsabil şi din acest motiv nu a făcut un compromis şi nu a dat premierul la prima rotaţie. În plus, preşedintele PSD a anunţat care sunt portofoliile ocupate de miniştri PSD, după ce lista a fost votată.

de Monica Palade

la 22.11.2021, 18:20

Marcel Ciolacu a anunţat lista miniştrilor PSD
Marcel Ciolacu a anunţat lista miniştrilor PSD

"Sunt deja 80 de zile de criză politică. În acest timp au murit mii de oameni şi majoritatea abia au bani să-şi plătească facturile. PSD a decis să-si asume răspunderea şi să pună capăt crizei. Am lăsat orgoliile. Intrăm într-o alta etapa. România trebuie stabilizată. Scopul nostru a fost să impunem măsurile PSD în sfera socială. Dacă nu le impuneam, PSD nu ar fi acceptat. Intrarea PSD în guvern reprezintă garanţia că veniturile românilor vor continua să crească. 

Toate partidele care formează această coaliţie şi-au propus 7% din PIB. Avem obligaţia de a atrage mai mulţi bani europeni. Colegii mei vor detalia fiecare domeniu în parte. Sunt măsuri de revenire la normalitate şi reconstrucţie. De ce nu a dat PSD premierul la prima rotaţie. Am făcut această concesie pentru că măsurile pentru oameni sunt mai importante.

PSD trebuie să guverneze pentru români. PSD a demonstrat că este cel mai responsabil partid, cel mai stabil partid din România. Îmi doresc ca şi celelalte partide să dea dovadă de aceeaşi matuiritate politică.

Iată cum arătă lista miniştrilor PSD din Guvern

Pe acelaşi subiect

Secretarul General al Guvernului - Marian Neacşu

Ministerul Finanţelor - Adrian Câciu

Ministerul Apărării Naţionale - Vasile Dîncu

Ministerul Economiei - Marius Humelnicu

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii - Sorin Grindeanu

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - Adrian Chesnoiu

Ministerul Sănătăţii -  Alexandru Rafila

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale - Marius Budăi

Ministerul Culturii - Lucian Romşacanu

Ministerul Tineretului şi Familiei - Gabriela Firea

Propunere pentru funcţia de vicepremier: Până acum au fost ocupate de preşedintii de partide fără portofoliu. Mi-am permis să cer colegilor mei acest vot. Azi mă sfatuiesc cu colegii mei. Cu certitudine ca fi un vicepremier cu portofoliu. Vicepremier o să fie un ministru din listă.

Despre relaţia cu Ciucă: Intimă, sentimentală, ce fel de relaţie? Suntem cunoştinţe, am avut o relaţie instituţională. Nu am fost niciodată cu Ciucă la o aniversare, pahar de vin sau concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu: Intrarea PSD în guvern reprezintă garanţia că veniturile românilor vor continua să crească. Lista miniştrilor PSD