Antena Meniu Search
x

Ciolacu insistă că unele produse s-au ieftinit: Ministrul Agriculturii merge zilnic în supermarketuri să vadă preţurile

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că toată lumea vede o scădere semnificativă la anumite produse faţă de luna trecută şi că se poate observa că produsele alimentare nu s-au mai scumpit.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 12:11

Ciolacu insistă că unele produse s-au ieftinit faţă de luna iulie: Sunt preţuri cu 30-40% mai mici. Acesta e adevărul
Ciolacu insistă că unele produse s-au ieftinit faţă de luna iulie: Sunt preţuri cu 30-40% mai mici. Acesta e adevărul - Hepta

Marcel Ciolacu a afirmat că ordonanţa şi-a atins scopul, iar preţurile la anumite produse de bază sunt mai mici cu 30-40%. 

“La zece zile după intrarea în vigoare a ordonanţei privind reducerea preţurilor la alimentele de bază, toată lumea vede că există o scădere semnificativă la anumite produse faţă de tarifele de luna trecută. Mai mult, putem observa cu toţii că produsele alimentare nu s-au mai scumpit. Practic, ordonanţa îşi atinge scopul şi doresc să-l felicit pe domnul ministru al Agriculturii, Florin Barbu, pentru perseverenţă.

A lucrat din greu ca să putem adopta această măsură esenţială, iar acum domnul ministru merge zilnic în supermarketuri să vadă preţurile. Cred că fiecare ministru şi demnitar trebuie să facă la fel în magazinele din toată ţara. În loc de invenţii precum penuria, falimentul şi alte grozăvii, astăzi, realitatea arată că sunt preţuri cu 30-40% mai mici la anumite produse de bază. Mai mult, inflaţia este cu o singură cifră. Acesta este adevărul”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » Ciolacu insistă că unele produse s-au ieftinit: Ministrul Agriculturii merge zilnic în supermarketuri să vadă preţurile