Antena Meniu Search
x

Ciprian Ciucu a demisionat de la șefia PNL București: "Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine"

Primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că a demisionat din funcția de președinte al PNL București. Singurul motiv pentru această decizie este lipsa de timp, spune edilul. 

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 20:04

Ciprian Ciucu a demisionat de la șefia PNL București: "Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine" - Facebook

”Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare.

Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6. Le urez succes colegilor din organizația PNL București, colegilor din Consiliul General și le spun că toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate. De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație dar și mai puțină politică”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Ciprian Ciucu a demisionat de la șefia PNL București: "Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine"