Antena Meniu Search
x

Ciucă anunţă că liberalii care nu votează legea eliminării pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat luni după şedinţa conducerii partidului că parlamentarii PNL care nu votează legea de eliminare a pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid. Ciucă a mai spus că a fost luată decizie în BPN ca toţi parlamentarii PNL să voteze pachetul de legi care cuprinde eliminarea pensiilor speciale şi a pensiilor parlamentarilor precum şi legea care interzice cumulul pensie-salariu, până miercuri, la închiderea sesiunii parlamentare şi a precizat că este posibilă o sesiune extraordinară, dacă vreuna va fi atacată la CCR.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 14:10

Ciucă anunţă că liberalii care nu votează legea eliminării pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid
Ciucă anunţă că liberalii care nu votează legea eliminării pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid

Preşedintele PNL a anunţat după şedinţa conducerii partidului că a fost luată decizia în BPN ca toţi parlamentarii PNL să voteze acest pachet de legi, în zilele următoare, el referindu-se la legea pensiilor speciale, legea pensiilor parlamentarilor şi legea cumului pensie cu salariul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”A fost luată decizie în BPN ca toţi parlamentarii PNL să voteze acest pachet de legi, până miercuri la închiderea sesiunii parlamentare”, a mai spus Ciucă. 

Despre o posibilă atacare a CCR a legii de eliminare a pensiilor parlamentarilor, Nicolae Ciucă a spus că trebuie lăsată procedura să se deruleze şi vor proceda ca şi în alte cazuri în care s-a respins o lege. 

Preşedintele PNL a arătat că este posibil să se organizeze şi o sesiune extraordinară a Parlamentului.

”Este foarte posibil să avem sesiune extraordinară, pentru că, indiferent care vor fi deciziile, aşa cum am procedat la adaptarea şi armonizarea  legilor pentru a îndeplini jaloanele din PNRR, România are nevoie de aceşti bani care ne-au fost alocaţi, au fost luaţi în calcul când s-a întocmit bugetul de stat şi nu ne permitem să pierdem aceşti bani”, a arătat Ciucă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Ciucă anunţă că liberalii care nu votează legea eliminării pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară din partid