Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Contraofensiva lui Ciucă, după ce Crin Antonescu le-a propus liberalilor să îl susțină pe Hellvig la prezidențiale

Se ascut armele cu trei luni înainte de alegeri. PSD își va desemna candidatul la finalul săptămânii, iar generalul Ciucă va fi validat de liderii PNL în prima săptămână din septembrie. La rândul său, Mircea Geoană pare tot mai aproape de intrarea în cursa prezidenţială. "Dacă voi candida voi face asta doar ca independent", a anunţat numărul 2 din NATO. 

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 20:16

Aflat sub presiune la vârful PNL, Nicolae Ciucă a lansat contraofensiva în plan politic. Asta după ce fostul lider PNL, Crin Antonescu, le-a propus liberalilor să îl susţină pe fostul director SRI Eduard Hellvig la alegerile prezidenţiale. Sau pe Ilie Bolojan - unul dintre cei mai influenți lideri PNL din Ardeal.

Generalul Ciucă aplică arta războiului şi strategiile militare în lupta pentru Palatul Cotroceni. "De retras, nu ne retragem niciodată. Ne regrupăm şi atacăm pe altă direcție", a declarat Nicolae Ciucă.

Mircea Geoană pare şi el tot mai aproape de intrarea în cursa prezidenţială

Vezi și

Numărul doi din NATO merge pe căi bătătorite deja şi a căutat îndrumarea divină la Mănăstirea Horezu, din Vâlcea. Acolo a vorbit cu măicuţele şi s-a încărcat spiritual înainte de revanşa simbolică pentru înfrângerea de acum 15 ani, când a fost preşedinte pentru o noapte.

Pe acelaşi subiect

"Eu unul cred că anul independenților în România va culmina la prezidențiale cu un președinte independent pentru prima dată în 35 de ani. E convingerea mea și ceea ce cred că se va întâmpla", a spus Mircea Geoană.

La rândul său, Marcel Ciolacu aşteaptă Congresul PSD de la finalul săptămânii. Va fi momentul în care premierul va primi votul partidului și va deveni oficial candidatul PSD. Până atunci, preferă să păstreze suspansul.

PSD nu a mai câştigat alegerile prezidenţiale de 24 de ani, de la victoria lui Ion Iliescu în finala din anul 2000 cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri politice » Contraofensiva lui Ciucă, după ce Crin Antonescu le-a propus liberalilor să îl susțină pe Hellvig la prezidențiale