Antena Meniu Search
x

Cote la pariuri pentru alegerile prezidențiale din noiembrie

Chiar în prima zi după alegerile prezidenţiale, candidatul ales ar putea asigura prosperitatea românilor. Este vorba despre românii care frecventează casele de pariuri şi care pot, mai nou, să parieze pe favoriţii politici.

de Redactia Observator

la 09.10.2019, 21:34

Vezi și

Chiar în prima zi după alegerile prezidenţiale, candidatul ales ar putea asigura prosperitatea românilor. Este vorba despre românii care frecventează casele de pariuri şi care pot, mai nou, să parieze pe favoriţii politici. În cazul unei suprize electorale de proporţii, un amator de riscuri ar putea câştiga şi de o mie de ori suma depusă.

Sondajele privind intenţia la vot se regăsesc şi în cotele pariurilor pentru alegerile prezidenţiale. Klaus Iohannis este favorit la toate casele care au scos pe piaţă oferta politică. Are o cotă între 1.20 şi 1.30, adică şanse mari la victorie.

Locul doi în preferinţele pariorilor este disputat de Viorica Dăncilă şi Dan Barna. Unele case îi pun la egalitate cu o cotă de 6. Altele îl plasează pe candidatul USR pe locul 2 cu o cotă de 5, iar premierul are o cotă de 7,50, pentru a fi noul preşedinte.

Ca o comparaţie, casele de pariuri îi acordă aceiaşi şansă actualului preşedinte să câştige un nou mandat la Cotroceni, cum îi acordă naţionalei de fotbal a României să câştige meciul de sâmbătă cu Insulele Feroe.

Ca şi în fotbal, surprizele sunt posibile şi în politică. Campionii pariurilor sunt americanii.

În Statele Unite, au fost stabilite cotele la pariuri pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, asta chiar daca nu au fost stabiliti candidaţii. Astfel Donald Trump are o cotă de 2.25 pentru a fi realise preşedinte, iar Joe Biden are o cotă de 8. Pentru ca americanilor le place show-ul, pe aceasta lista mai apar actori, cântăreţi şi sportivi.

Alegerile prezidenţiale din România vor avea loc pe 10 noiembrie, primul tur, şi pe 24 noiembrie, turul al doilea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Cote la pariuri pentru alegerile prezidențiale din noiembrie