Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost posibil asediul AUR de la Primăria Timişoara. George Simion și un grup de simpatizanți au încercat să ajungă în biroul lui Dominic Fritz

După ce au asediat Parlamentul, susţinătorii AUR au dat buzna şi în sediul Primăriei Timişoara. Au fost opriţi chiar înainte să ajungă în biroul primarului. După incidentul de azi, protestatarii au dosar penal.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 20:19

Vezi și

Protestatarii au năvălit în Primăria Timişoara pe o uşă din dos, deschisă pentru public, după ce, iniţial, au încercat să intre prin faţă, dar era încuiat. George Simion: ”Au închis primăria”.

Zeci de membri şi susţinători AUR au trecut pe lângă singurul poliţist local care păzea intrarea şi au încercat să ajungă în biroul primarului Dominic Fritz.

George Simion: ”Îl căutăm pe domnul primar, ne ducem până la el!”.

Motivul protestului de la Primăria Timișoara: majoarea taxelor locale

Pe acelaşi subiect

Au vrut să-i ceară explicaţii primarului după ce taxele locale au fost mărite la început de an, în Timişoara. Au fost însă opriţi la etajul 1 de doi angajaţi care s-au postat în faţa uşilor.

Mezinca Remus-Milianm, Jandarmeria Timiș: ”Accesul le-a fost permis de Poliţia Locală, dar imediat au tulburat liniştea prin scandări şi zgomote puternice”.

Poliţiştii locali, ajutaţi de jandarmi, i-au scos în cele din urmă din clădire.

Aurora Voicilă, IPJ Timiș: ”Polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional”.

Primarul Dominic Fritz acuză încercări de intimidare

Primarul Timişoarei a reacţionat pe Facebook. ”Asaltul bandelor lui George Simion asupra instituțiilor democratice ale statului, prin tupeu și intimidare, nu are legătură cu libertatea de exprimare”.

Reprezentanţii AUR au stabilit încă un precedent periculos la Timişoara. În decembrie, au rupt porţile Parlamentului şi au distrus maşini.

Atunci, au fost opriţi pe treptele de la intrarea senatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Cum a fost posibil asediul AUR de la Primăria Timişoara. George Simion și un grup de simpatizanți au încercat să ajungă în biroul lui Dominic Fritz