Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum se scuză Sorin Vrăjitoru, secretarul de stat care nu a purtat mască la o conferință de presă. ”Am comis-o și am plătit amenda”

Egalitate, dar nu pentru căţei! Sau cel puţin nu pentru secretari de stat. Deşi masca de protecţie este obligatorie, un secretar de stat din Ministerul Transportului nu a purtat-o în timpul unei conferinţe de presă. Ministrul Sorin Grindeanu nu i-a făcut observaţie, ba chiar a glumit când a fost luat la întrebări de jurnalişti.

de Redactia Observator

la 11.01.2022 , 19:40

Gluma n-a fost gustată de poliţişti, care l-au amendat pe secretarul de stat cu 500 de lei. Sorin Vrăjitoru şi-a cerut scuze pe Facebook, a anunţat că a plătit amenda şi a promis că va purta masca de-acum încolo. 

”Am greșit și vreau să-mi prezint scuze public. Astăzi, într-o conferință de presă, au fost câteva momente în care nu am purtat mască. Am fost amendat, pe bună dreptate. Am comis-o și am plătit amenda cu promisiunea că nu se mai întâmplă”, a scris Sorin Vrăjitoru, pe Facebook.

Social-democratul e de o săptămână secretar de stat în ministerul condus de Sorin Grindeanu.

Vezi și

Reacția lui Sorin Grindeanu în cazul secretarului prins fără mască de protecţie

Vicepremierul Sorin Grindeanu a participat, marţi, în judeţul Călăraşi, la o conferinţă de presă unde l-a avut alături, printre alţii, pe secretarul de stat Sorin Vrăjitoru care pe tot parcursul evenimentului nu a purtat masca sanitară de protecţie, ignorând legislaţia în vigoare. Întrebat, la finalul conferinţei, de ce nu respectă legea, Vrăjitoru, fost parlamentar, a tăcut, iar Grindeanu a răspuns, făcând cu ochiul, că subalternul său ar trebui amendat.

Proaspăt secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu, Sorin Marian Vrăjitoru a participat, marţi, la o conferină de presă în judeţul Călăraşi.  De la începutul conferinţei, Sorin Vrăjitoru a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri politice » Cum se scuză Sorin Vrăjitoru, secretarul de stat care nu a purtat mască la o conferință de presă. ”Am comis-o și am plătit amenda”