Antena Meniu Search
x

Dacian Cioloş, mesaj pentru protestatarii de la mitingul Diaspora din Piaţa Victoriei

Fostul premier Dacian Cioloş spune că, dacă mitingul diasporei reprezintă un mesaj adresat guvernanţilor, "ce-ar fi ca tot acest miting să se transforme într-un mesaj pe care diaspora îl adresează societăţii româneşti".

Dacian Cioloş a transmis un mesaj protestatarilor de la mitingul Diasporei - Mediafax Foto via Hepta

Fostul premier Dacian Cioloş spune că, dacă mitingul diasporei reprezintă un mesaj adresat guvernanţilor, "ce-ar fi ca tot acest miting să se transforme într-un mesaj pe care diaspora îl adresează societăţii româneşti", afirmând că cei care ne conduc astăzi nu sunt "cauza" problemelor, ci "efectul" a ceea ce românii nu au făcut bine.

În ultimul său mesaj postat pe Facebook, Dacian Cioloş a explicat că, dacă vrem să fim parte a soluţiei, trebuie să învăţăm să ne adresăm unii altora, iar dacă învăţăm cum să vorbim unii cu alţii, atunci poate “mai avem o şansă să ne facem bine cu propriile noastre leacuri“.

"Dacă acest miting e un mesaj adresat de diaspora guvernanţilor, ce-ar fi ca tot acest miting să se transforme într-un mesaj pe care diaspora îl adresează societăţii româneşti? Cei care ne conduc azi nu sunt <<cauza>> a ceea ce nu merge bine în ţară, ci mai degrabă <<efectul>> a ceea ce noi, poate, nu am făcut bine”, a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook.

Dacian Cioloş scrie şi despre câţiva profesori şi cercetători români de la Oxford care duc elevi din licee din România peste vară în Marea Britanie şi le predau cursuri ca pentru orice student admis la colegiile din campus, astfel “le deschid mintea, îi ajută să aplice apoi dacă doresc la cele mai mari universităţi ale lumii, le dau o şansă la o educaţie de elită”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Dacian Cioloş, mesaj pentru protestatarii de la mitingul Diaspora din Piaţa Victoriei