Antena Meniu Search
x

Dacian Cioloș, o nouă invitație la reluarea dialogului cu PNL: "Dragă Rareş, dacă ai curaj cu adevărat, te aşteptăm la negocieri"

Liderul USR, Dacian Cioloş, afirmă, vineri seară, că înţelege "spaima uriasă a celor de la PNL", după ce Rareş Bogdan a cerut reluarea negocierilor cu USR. "Pesediştii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere", afirmă, Cioloş, adăugând că este dispus să negocieze "cu liberalii curajoşi care se opun acestei sinucideri politice".

De Redactia Observator la 19.11.2021, 22:41
Dacian Cioloș și Rareș Bogdan
Dacian Cioloș, o nouă invitație la realuarea dialogului cu PNL: "Dragă Rareş, dacă ai curaj cu adevărat, te aşteptăm la negocieri" - Mediafax Foto via Hepta (arhivă)

"Înţeleg spaima uriaşă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obişnuiţi cu proprietatea altora şi cu traiul în case naţionalizate, pesediştii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Aşa că nu mă miră dorinţa lui Rareş Bogdan de a cere negocieri cu USR. Să nu fiţi surprinşi dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoşi care se opun acestei sinucideri politice", a scris, vineri seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Liderul USR afirmă, de asemenea, că "PNL va afla cum e să fii forţa reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un sigur interes: să facă bani pentru partid".  

"Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent. PSD şi UDMR vor face jocurile, vor bloca tot şi vor împărţi banii şi funcţiile între ei. Diferenţa e că PNL nu e nici struţ, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoţ profesionist ca PSD", a mai scris Cioloş.  

Pe acelaşi subiect

Dacian Cioloș, mesaj direct pentru "dragă" Rareş Bogdan

În finalul postării, Cioloş i-a transmis un mesaj direct lui Rareş Bogdan: "Aşa că, dragă Rareş, dacă ai curaj cu adevărat, te aşteptăm la negocieri".  

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan le-a spus liberalilor, după întreruperea discuţiilor de la Parlament, cu PSD şi UDMR, în urma disensiunilor legate de împărţirea ministerelor, că discuţiile cu cei de la PSD trebuie oprite şi să se revină la negocierea cu cu cei de la USR, au declarat surse liberale pentru News.ro. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Dacian Cioloș, o nouă invitație la reluarea dialogului cu PNL: "Dragă Rareş, dacă ai curaj cu adevărat, te aşteptăm la negocieri"