Antena Meniu Search
x

Dan Barna, atac dur la adresa Gabrielei Firea: "Ea nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături pentru referendumul din Sectorul 1"

Dan Barna, copreşedintele USR Plus, a transmis un mesaj de susţinere pentru Clotilde Armand, primar la Sectorul 1, şi i-a atacat dur pe Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, şi pe fostul premier Victor Ponta.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 17:34

Dan Barna şi-a manifestat susţinerea faţă de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1
Dan Barna şi-a manifestat susţinerea faţă de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 - Profimedia
  • Dan Barna şi-a manifestat susţinerea faţă de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Dan Barna a ţinut să precizeze, printre altele, că nu înţelege cum este posibil ca "Gabriela Firea să nici nu stea în Bucureşti, dar să fie prima pe lista de semnături pentru referendumul din Sectorul 1". Liderul USR Plus face referire la referendumul prin care rivalii actualului edil speră să o îndepărteze pe Clotilde Armand din funcţia de primar al Sectorului 1.

De asemenea, Dan Barna l-a atacat şi pe fostul premier Victor Ponta, despre care spune că "s-a grăbit să susţină acest referendum", şi a anunţat că toate atacurile împotriva primarului au pornit după ce "Clotilde Armand a închis robinetul de bani și diamante pentru firmele de casă și televiziunile pesediștilor".

Dan Barna, mesaj de susţinere pentru Clotilde Armand

Nu în ultimul rând, Dan Barna a transmis un mesaj către rivalii primarului susţinând că "nu mai merge cu șpaga pentru a obține autorizații de construcție în zone protejate şi nu se mai defrișează pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare".

Redăm integral mesajul transmis de Dan Barna prin intermediul paginii personale de Facebook:

"Tot văd în ultima perioadă postări despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu stă în București, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit și el să susțină. Din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetățenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane și la bani. De când a ajuns la Primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani și diamante pentru firmele de casă și televiziunile pesediștilor, nu mai merge cu șpaga pentru a obține autorizații de construcție în zone protejate, nu se mai defrișează pădurea Băneasa și Parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demiși șefii Administrației Domeniului Public Sector 1 și Direcției de Investiții din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile. Clotilde Armand duce o luptă grea cu pesediștii care vor înapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o luptă de durată și de aceea fac un apel la răbdare în rândul cetățenilor care locuiesc în Sectorul 1. Aveți încredere în Clotilde! Face curățenie! Această curățenie îi sperie tare pe unii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Dan Barna, atac dur la adresa Gabrielei Firea: "Ea nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături pentru referendumul din Sectorul 1"