Antena Meniu Search
x

Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Gabriela Firea: "Am semnat. Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 e fără precedent"

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a anunţat că a semnat pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta spune că situaţia din cel mai bogat sector al Capitalei este fără precedent.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.08.2021, 16:21

Gabriela Firea a semnat pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand
Gabriela Firea a semnat pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand - Facebook Gabriela Firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea a anunţat că principalul motiv pentru care a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand este dezinteresul edilului faţă de cetăţeni.

„Am tot aşteptat un anunţ oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amână.. se tot amână…viaţa oamenilor din Bucureşti se trăieşte azi, aici, nu putem amână la nesfârşit acţiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1!

Aşa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul fata de cetăţeni! Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanţare pentru spitale, dezinteresul pentru scoli, mizeria, mirosurile pestilenţiale, gropile, şobolanii, ţânţarii, parcurile abandonate, problemele cu apa calda la  centrala administrata de primăria sectorului 1.

Un om ajuns primar prin frauda care, în plus, îşi bate zilnic joc de bucureşteni, inventând diverse poveşti şi războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetăţenii sectorului 1! Cu viaţa lor a carei calitate a scăzut!!Restul e propagandă! De peste 20 de ani am buletin de Bucureşti - sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fară precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituţii publice, obiective turistice - Sectorul 1-, este în paragina!”, a scris Gabriela Firea, miercuri pe Facebook. 

Pe acelaşi subiect

Apel pentru demiterea lui Clotilde Armand

Ea i-a invitat pe bucureşteni să semneze referendumul pentru demiterea primarului Sectorului 1.

„Îi invit pe cetăţenii sectorului 1 să vina să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului incompetent şi cocoţat în funcţie prin furt! (Sediul PSD Bucureşti şi Sectorul 1 - strada Ion Ionescu de la Brad, nr 1, Sector 1). Să plece acasă cei care i-au minţit pe oameni, cei care au demonstrat că nu le pasă de problemele lor!”, a conchis Firea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat recent că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Stiri politice » Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Gabriela Firea: "Am semnat. Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 e fără precedent"