Antena Meniu Search
x

Dan Barna, semnal de alarmă: "Nu sunt mulţumit de progresul guvernării"

Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, a tras un semnal de alarmă în momentul în care a prezentat bilanţul la opt luni al guvernării formate din reprezentanţi ai PNL, USR PLUS şi UDMR.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 12:23

Dan Barna este nemulţumit de evoluţia guvernării PNL-USR-PLUS-UDMR
Dan Barna este nemulţumit de evoluţia guvernării PNL-USR-PLUS-UDMR - Hepta
  • Dan Barna, Dacian Cioloş şi Irineu Darău se luptă pentru şefia USR PLUS.

Dan Barna s-a declarat nemulţumit în special de progresul guvernării, acuzând că există mult prea multe blocaje care ar fi trebuit depăşite până acum. Conform news.ro, Dan Barna a tras un semnal de alarmă anunţând că formaţiunea pe care o conduce nu se gândeşte neapărat să iasă de la guvernare, însă cei de la USR PLUS "nu rămân în orice condiţii la guvernare".

Liderul USR PLUS a trimit săgeţi către cei de la UDMR făcând referire la blocajul în ceea ce priveşte desfiinţarea Secţiei speciale de investigare a infraţiunilor din justiţie: "Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a pregătit legea, Guvernul a adoptat-o ca proiect, iar apoi un partener a blocat-o în Parlament".

Dan Barna, Dacian Cioloş şi Irineu Darău se luptă pentru şefia USR Plus

Pe de altă parte, Dan Barna atrage atenţia că "nu ne dorim să fim furnicuţele guvernării, care muncesc, planifică, bugetează şi când e vorba de decizie politică să pedalăm în gol".

Când vorbeşte despre cele opt luni de la intrarea la guvernare, Dan Barna spune că "suntem ca un imens şantier. Am organizat lucrurile, am plantat seminţele, dar faza de organizare de şantier trebuie să se termine în acest an. Din iarnă, şantierul trebuie să devină construcţie".

Trebuie precizat că sunt trei candidaţi care se luptă pentru şefia USR PLUS. Pe lângă deja clasicii Dan Barna şi Dacian Cioloş a apărut şi candidatura lui Irineu Darău, actual senator de Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Dan Barna, semnal de alarmă: "Nu sunt mulţumit de progresul guvernării"