Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, după încarcerarea lui Dragnea la Penitenciarul Rahova: " O dramă pentru el şi familia lui" (Video)

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD, a declarat imediat după încarcerarea lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova că, uman vorbind, acest moment este unul dificil, o dramă pentru el şi familia sa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.05.2019, 18:28

Viorica Dăncilă, după încarcerarea lui Dragnea la Penitenciarul Rahova: " O dramă pentru el şi familia lui" (Video) Vezi și

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD, a declarat imediat după încarcerarea lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova că, uman vorbind, acest moment este unul dificil, o dramă pentru el şi familia sa.

Dăncilă a precizat că PSD rămâne unit şi este alături de fostul lider al partidului.

Dăncilă, după încarcerarea lui Dragnea: O dramă pentru el şi familia lui

"Am convocat o parte din liderii Partidului Social Democrat, din miniştrii Guvernului, pentru a decide împreună, în aceste momente importante pentru PSD. Indiferent de sentimentele faţă de Liviu Dragnea, vă daţi seama că pentru Partidul Social Democrat condamnarea preşedintelui în funcţie reprezintă un moment dificil, aşa cum a reprezentat pentru orice partid. Uman vorbind, este o dramă atât pentru el, ca persoană, cât şi pentru familia lui, iar în calitate de colegi de partid, suntem alături de dumnealui şi de familia sa. Evident, este un moment dificil. Vreau să precizez că nu vom comenta în niciun fel decizia instanţei de judecată pronunţată astăzi. Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, aşa vom face şi de acum încolo, mâine am convocat Biroul Permanent Naţional la ora 11 şi Comitet Executiv. Împreună vom lua deciziile, împreuna vom vedea unde am greşit, care sunt paşii pe care trebuie să-i facem şi cum putem acţiona în perioada următoare într-un mod unitar. Vreau să asigur de faptul că nu îmi voi da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora. Vreau să mulţumesc electoratului pentru votul dat, vom veni cu soluţii astfel încât să recâştigăm electoraul şi cred că una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare", a precizat Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD.

Liviu Dragnea a fost transportat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă, după încarcerarea lui Dragnea la Penitenciarul Rahova: " O dramă pentru el şi familia lui" (Video)