Antena Meniu Search
x

Video De ce i-a dăruit George Simion lui Marcel Ciolacu o carte cu Harry Potter. Mesajul simbolic pe care l-a transmis

Ziua şi scandalul în Parlament. Protagonist, acelaşi George Simion. Liderul AUR a refuzat să dea mâna cu premierul. I-a făcut cadou de ziua sa o carte şi l-a îndemnat să mai înveţe. Marcel Ciolacu i-a replicat că a greşit când s-a certat cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor şi i-a sfătuit pe cei doi să se împace. 

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 21:58

Vezi și
  • George Simion, preşedinte AUR: I-am dat o carte: Harry Potter! Să mai învețe! Ca să ia poate și BAC-ul!

"Cadoul" lui George Simion, pe holurile Parlamentului, chiar de ziua lui Marcel Ciolacu, are o simbolistică. Şeful Guvernului a spus recent că nu poate face vrăji, ca celebrul personaj, pentru a majora salariile profesorilor.

George Simion și Marcel Ciolacu s-ar putea înfrunta, anul viitor, în cursa pentru Cotroceni

Episodul de azi vine după un scandal monstru în plenul Parlamentului. George Simion și deputatul PSD Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaților, s-au înjurat de la tribună.

  • Alfred Simonis, deputat PSD: La începutul ședinței un domn deputat, mai rusofil așa, a venit și mi-a spus, citez: am s-o violez pe mă-ta.
  • George Simion, preşedinte AUR: Lichea pitică nu este o înjurătură. Domnul Simonis cred că regretă faptele comise și cred că nu va mai înjura birjărește de la tribuna Parlamentului.
  • Marcel Ciolacu, președinte PSD: Cred că a fost o greșeală și din partea domnului Simion și din partea domnului Simonis, împreună vor găsi calea cea mai bună.

Preşedintele PSD a mers azi în Parlament cu un tricou pe care scria "Stop violenţei împotriva femeilor". Urma să participe la lansarea unei campanii pe această temă de către parlamentarii social-democraţi. După schimbul de replici cu liderul AUR şi-a schimbat programul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » De ce i-a dăruit George Simion lui Marcel Ciolacu o carte cu Harry Potter. Mesajul simbolic pe care l-a transmis