Antena Meniu Search
x

Doina Pană şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor

Doina Pană demisionează din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, invocând motive de sănătate.

Ministrul Doina Pană a demisionat - Hepta

Doina Pană demisionează din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, invocând motive de sănătate.

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că astăzi, 3 ianuarie 2018, doamna Adriana Doina Pană i-a înaintat prim-ministrului României, domnul Mihai Tudose, demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate.", se menţionează într-un anunţ al Ministerului Apelor şi Pădurilor. 

În cererea de demisie înaintată premierului, Doina pană spune că starea sa de sănătate nu îi mai permite continuarea activităţii în calitate de ministru.

Articolul continuă după reclamă

"Prin urmare, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru al Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate. Aprecize colaborarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o şi vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar", spune Doina Pană în cererea de demisie către premier.

Doina Pană este ministru de la începutul mandatului Cabinetului Tudose, sfârşitul lunii iunie 2017. În perioada 4 martie - 13 decembrie 2014, ea a mai fost ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în Guvernul Ponta.

Doina Pană, în vârstă de 60 de ani, este şi deputat, precum şi vicepreşedinte al PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri politice » Doina Pană şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor