Antena Meniu Search
x

Video E război în PNL. Tabăra pro-Cîțu se teme că Ludovic Orban va sacrifica Guvernul pentru a obține șefia partidului

E război pe faţă în PNL! Lupta e atât de crâncenă că tabăra Cîţu se teme că Ludovic Orban va sacrifica orice, inclusiv Guvernul, ca să păstreze frâiele partidului. Atacurile la persoană s-au înteţit, iar susţinătorii premierului îl acuză pe liderul PNL că are apucături ceauşiste. De frământările liberale, profită Opoziţia. PSD testează Guvernul cu o moţiune de cenzură pe versuri de Bacovia.

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 20:28

Vezi și

Cuţitele au început să se ascută din weekend. Şi Ludovic Orban şi Florin Cîţu au luat ţara la pas pentru a-şi face campanie. Iar cum miza e şefia partidului, scopul scuză mijloacele. Au uitat rapid promisiunea unei campanii pozitive, fără atacuri la persoană.

Ludovic Orban, preşedintele PNL: ”Preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru această coaliţie. Părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău”.

Voalat, Orban a fost făcut mincinos.

Florin Cîţu, premierul României: ”Nu are cum să fie o declarație a domnului Ludovic Orban, pentru că nu este adevărată”.

Pe acelaşi subiect

Ludovic Orban, acuzat că a cedat ministere pentru fotoliul călduţ de la Camera Deputaţilor

După eschivă, Raluca Turcan contraatacă. L-a acuzat pe Orban că a cedat trei ministere râvnite de liberali - ministerul Fondurilor Europene, al Transporturilor şi al Dezvoltării - pentru fotoliul călduţ de la Camera Deputaţilor.

Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL: ”Orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulţumit”

Tensiunile mocnite din weekend au explodat astăzi la şedinţa conducerii PNL. Susţinătorii lui Florin Cîţu au aruncat cuvinte grele: Ludovic Orban a fost comparat pe rând, cu Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi chiar cu dictatorul Nicolae Ceauşescu. Apoi s-a lăsat cu ameninţări. 

Robert Sighiartău: ”Am fost ameninţat, pe mine nu mă intimidează nimeni. I-am spus domnului Orban ce am avut de spus”.

Ludovic Orban, preşedintele PNL: ”Eu nu ameninţ pe nimeni. Este o minciună”.

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL: ”Ludovic trebuia să se gândească că mă cunoaşte. Eu în războaie mă simt perfect”.

Tabăra pro-Cîțu se teme că Orban va sacrifica Guvernul

Susţinătorii preşedintelui PNL sunt acuzaţi că duc o campanie murdară împotriva lui Florin Cîţu. Iar tabăra pro Cîţu stă cu teama că, pentru a obţine şefia partidului, Ludovic Orban ar fi în stare să trădeze şi să trântească Guvernul Cîţu la moţiunea de cenzură iniţiată de PSD. 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: ”Vom duce negocieri cu toți cei dispuși să voteze această moțiune de cenzură. De la toate formațiunile politice”.

De harababura liberală profită opoziţia. Social-democraţii au depus astăzi moţiunea. 12 pagini pline cu critici la adresa Guvernului. Motto-ul moţiunii: două versuri din poemul "Seară tristă" al lui George Bacovia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » E război în PNL. Tabăra pro-Cîțu se teme că Ludovic Orban va sacrifica Guvernul pentru a obține șefia partidului