Antena Meniu Search
x

PSD îl propune premier pe Alexandru Rafila. Textul complet al moţiunii de cenzură: "România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune, săptămâna viitoare, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, iar aceasta va fi votată în sesiunea parlamentară actuală. Liderul social-democraţilor a adăugat că vor fi duse negocieri cu toate partidele politice dispuse să voteze moţiunea, inclusiv cu parlamentari PNL. Alexandru Rafila este propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru.

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 12:53

PSD îl propune premier pe Alexandru Rafila. Textul complet al moţiunii de cenzură: "România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”
Marcel Ciolacu - Hepta

Partidul Social Democrat a finalizat textul moţiunii de cenzură şi îl va depune la Parlament săptămâna viitoare, a anunţat luni preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, social-democrații exclud colaborarea cu PNL. Întrebat luni în cadrul unei conferințe de presă în care a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu de ce nu a colaborat cu cei de la AUR pentru acest demers, Marcel Ciolacu a spus: „Pentru că avem strategia noastră, de partid, și o facem în interiorul partidului”. El a spus că Alexandru Rafila este propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru. „Cred că, dacă va trece moțiunea, președintele Românieie va intra totuși în spiritul Constituției”, a mai spus liderul PSD, potrivit Mediafax

Întrebat cu ce partide ar putea colabora social-democrații pentru formarea unui guvern, Ciolacu a spus că ar putea fi vorba și de un guvern minoritar PSD și a precizat că „Am exclus colaborarea cu PNL”. Președintele social-democrat a mai spus că toate aceste lucruri vor fi discutate în interiorul partidului dacă moțiunea va trece. Social-democrații anunță că au finalizat textul moțiunii de cenzură la adresa Executivului, intitulată „România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”. Marcel Ciolacu spune că va negocia cu parlamentari care nu sunt în PSD.

Textul complet al moţiunii de cenzură "România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”

Pe acelaşi subiect

"Guvernarea PNL-USR-UDMR conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare! România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice. Prețurile au explodat, buzunarele românilor s-au golit. Facturile s-au dublat, alimentele de bază au devenit bunuri de lux, medicamentele esențiale ori nu se găsesc, ori sunt foarte scumpe. Cursul euro/leu a ajuns la 5 lei, iar litrul de benzină a depășit 6 lei. Numai ”lucruri fantastice”!!! Datoria publică bate record după record, iar de ținta de deficit de 3% nu își mai amintește nimeni! Cu toate acestea, alocațiile, salariile și pensiile sunt înghețate și antreprenorii se plâng că statul nu le plătește lucrările efectuate! Nu se dau bani la stat, nu se dau bani nici la privat! Și atunci, întrebarea care este pe buzele tuturor românilor este: CE AȚI FĂCUT CU BANII, DOMNULE CÎȚU!? Ați scumpit viața oamenilor ca să puteți trăi voi pe picior mare!

"Ați bătut un record ”fantastic”! Asta ați făcut! Domnule Cîțu, sunteți în fruntea celei mai proaste guvernări economice din ultimii 30 de ani! În timp ce camarila politică și firmele de partid au profituri grase, majoritatea românilor își văd redusă în fiecare secundă puterea de cumpărare. Deși dumneavoastră, din biroul de la Victoria, total rupt de realitate, scrieți pe Facebook altceva... În realitate, efectele guvernării PNL-USR-PLUS-UDMR sunt crunte: creșterea preturilor la alimente de bază, medicamente și utilități este de peste 10%, în timp ce salariile și pensiile au înghețat. Aceasta înseamnă MINUS 10% scădere a puterii de cumpărare pentru 90% dintre salariați și pensionari! Mai mult, BNR anunță o dublare a inflației în 2021. Este efectul creșterii dramatice a costului vieții: +7% la pâine, +22% la fasole, +13% la ulei, +8% la brânză, + 29% la combustibil, +20% la energie, +25% la gaze și +7,5% la apă. Iar de la 1 iulie vin noi scumpiri! La fel de ”fantastice”! Și, de aceea, trebuie să plecați!" spune PSD în moțiunea de cenzură.

MOȚIUNE DE CENZURĂ. România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu on Scribd

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » PSD îl propune premier pe Alexandru Rafila. Textul complet al moţiunii de cenzură: "România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”