Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, arest la domiciliu!

Fostul ministru PDL va părăsi astăzi penitenciarul de la Târgșor și va fi obligată să stea în propria locuință pentru următoarea perioadă

Vezi și

Fostul ministru PDL va părăsi astăzi penitenciarul de la Târgșor și va fi obligată să stea în propria locuință pentru următoarea perioadă. 

De asemenea, aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Rudel Obreja şi Tudor Breazu.

Şi în arestul la domiciliu, Elena Udrea va avea aceleaşi restricţii ca şi în penitenciar, doar că la domiciliu beneficiază de mult mai mult confort.

Astfel, Udrea nu va avea voie să vorbească cu martorii din dosar şi nici să părăsească locuinţa. Totuşi, în cazul în care va fi nevoie să plece de acasă, ea va trebui să facă o solicitare în scris pentru acest lucru.

Elena Udrea a spus, la ieşirea din penitenciarul Târgşor, că a fost destinul ei să treacă prin această experinţă şi i-a mulţumit lui Traian Băsescu pentru faptul că a continuat să creadă în ea.

"Am văzut oameni care vorbesc despre penitenciare, fără să cunoască aceste lucruri. Aşa am făcut şi eu. Ared ca a fost destinul meu să cunosc această experienţă", a spus Elena Udrea, joi, imediat cum a ieşit din penitenciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Elena Udrea, arest la domiciliu!