Antena Meniu Search
x

PSD îşi înlătură propriul premier de la Guvern, pentru a doua oară. Reacţii după demisia lui Mihai Tudose

Este pentru a doua oară într-un an când PSD îşi înlătură propriul premier. Până şi nume marcante din partid atrag atenţia că scandalul Grindeanu s-a perpetuat.

Vezi și

Este pentru a doua oară într-un an când PSD îşi înlătură propriul premier de la Guvernare. Până şi nume marcante din partid atrag atenţia că scandalul Grindeanu s-a perpetuat, după aproape 7 luni, însă cu alt nume.

Fostul prim-ministru Victor Ponta este unul dintre puţinii politicieni care au reacţionat dur, după ce PSD şi-a înlăturat de la guvernare al doilea premier în mai puţin de un an. 

"În mod oficial în ţara noastră nu mai există Guvernul României, ci doar Guvernul lui Dragnea şi al "Teldrumului". După ce PSD şi Camera Deputaţilor au fost confiscate de către Liviu Dragnea, Stănescu şi "Cartelul de la Teldrum" din aceasta seară acest grup organizat preia şi Guvernul ţării! (...) Sunt curios să vedem acum dacă Preşedintele Klaus Iohannis va acţiona pentru binele ţării sau va face "blat" cu Dragnea! Eu sper că va face ce este bine pentru România! O să aflăm curând...", a scris Ponta pe Facebook.

Au fost, însă, şi voci care au identificat repede problema din PSD. 

CODRIN STEFANESCU, secretarul general adjunct al PSD

Lipsa de comunicare internă... gravă. Eu sunt pus, în seara asta, în situaţia în care trebuie să explic lucruri inexplicabile.

CLAUDIU MANDA, preşedintele Comisiei SRI

Sunt chestiuni interne, le-am discutat acolo, le-am rezolvat, important este că Mihai Tudose şi ceilalţi colegi rămân în echipă, suntem în continuare o echipă! 

ECATERINA ANDONESCU, senator PSD

Eu sper să fie bine pentru ţară. N-are importanţă cum e cu PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » PSD îşi înlătură propriul premier de la Guvern, pentru a doua oară. Reacţii după demisia lui Mihai Tudose