Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul scandalului cu înjurături și amenințări cu bătaia din parlament. De la ce a pornit circul: ”AUR este un accident al politicii româneşti”

Scandal ca pe maidan în Parlamentul României. A curs cu înjurături, expresii golăneşti şi doi aleşi aproape s-au luat la bătaie pe holul Camerei Deputaţilor. Circul a pornit de la votul privind desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Magistraţilor

de Andra Dolana

la 24.03.2021 , 19:38

Dan Tănasă, deputat AUR: Cine e mă jigodia asta? Ce mă păduche, ce? 

Silviu Dehelean, deputat USR: Nu mai vorbi aşa! 

Dan Tănasă, deputat AUR: Îţi ordon să dispari din faţa mea! Tu nu auzi ce zic? Marş mă de aici, nu te mai uita la mine. Nu mai strica aerul aici, dispari n-auzi? 

Vezi și

Dan Tănasă, deputat AUR: Cum îţi permiţi să vorbeşti cu mine cu ăsta? Du-te dracu! Vorbeşte cu cine vrei aşa! 

Pe acelaşi subiect

Silviu Dehelean, deputat USR: Ăsta nu e limbaj!

Dan Tănasă, deputat AUR: Ce-ai făcut? Ai râgâit? Ah, ai vorbit? Am crezut că ai tras un pârţ! 

Nu asistăm la o răfuială între adolescenţi în faţa blocului. Circul are loc în Parlamentul României, iar scandalagiii sunt deputaţi. Minute în şir, pe holurile Legislativului au răsunat jigniri, miştouri de cârciumă şi chiar ameninţări cu bătaia. 

Dan Tănasă - deputat AUR: Nu mai râde! Râzi ca boul la mine! Deci, pe bune!

Dan Tănasă - deputat AUR: Cine e mă jigodia asta? Ce, mă, păduche, ce? Cum adică vii tu înspre mine să mă ameninţi? Că ce? Că ce? Bă dispari!

Silviu Dehelean - deputat USR: Nu mai vorbi aşa! 

Dan Tănasă - deputat AUR: Tu pe lângă George Simion eşti un zero barat. Eşti un securist! Puţi de la o poştă a securist, ai înţeles? 

Ionuţ Moşteanu - deputat USR: Nu vă face cinste.

Spiritele s-au aprins de la votul pentru desfiinţarea Secţiei Speciale de Investigare a Magistraţilor din plenul Camerei Deputaţilor. 

Stelian Ion, ministrul Justiției: ”Înfiinţarea acestei secţii a fost o mare eroare.” Deputaţii AUR, care s-au opus vehement proiectului, dar nu s-au putut impune la vot, au trecut la strategia de trolling.  Dan Tănasă - deputat AUR: ”USR şi PNL au votat pentru desfiinţare în condiţiile în care CSM, CSM a dat aviz negativ. Magistraţii au votat împotriva desfiinţării.” 

Stelian Ion - ministrul Justiţiei: Iată că această desfiinţare se va produce tot cu goarne şi tot cu zgomot.

Dan Tănasă - deputat AUR: De ce politizaţi domnu Barna, de ce politizaţi? 

Ionuţ Moşteanu - deputat USR:Suntem la Parlament, domnule Tănasă, suntem la Parlament, facem politică. 

Cei doi aproape că s-au luat la bătaie.

Dan Tănasă - deputat AUR: Păi nu, domnul deputat a venit înspre mine ameninţător. Cum trebuia să reacţionez? 

Ionuţ Moşteanu - deputat USR: AUR este un accident al politicii româneşti. Se manifestă ca pe maidan....La ce ne putem aştepta de la nişte extremişti conduşi de un fost şef de galerie?

Conflictul s-a stins de la sine.  Potrivit Statutului Deputaţilor şi Senatorilor, aleşii trebuie să aibă conduită civilizată şi să nu folosească expresii ofensatoare. Comportamentul de mahala poate fi sancţionat de comisia de disciplină şi imunităţi. 

Andra Dolana Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri politice » Filmul scandalului cu înjurături și amenințări cu bătaia din parlament. De la ce a pornit circul: ”AUR este un accident al politicii româneşti”