Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu, după ce Capitala nu a raportat nicio infectare nouă: Vaccinarea este singura soluție

„Vaccinarea este singura soluție pentru a depăși pandemia. It is that simple”, a transmis prim-ministrul Florin Cîțu, pe Facebook, după ce la București s-a înregistrat prima zi fără persoane infectate cu COVID.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.06.2021, 14:30

Florin Cîțu, după ce Capitala nu a raportat nicio infectare nouă: Vaccinarea este singura soluție
Florin Cîțu, după ce Capitala nu a raportat nicio infectare nouă: Vaccinarea este singura soluție - Hepta

Florin Cîțu a subliniat faptul că premiera privitoare la persoanele infectate din capitală are legătură cu campania de vaccinare. În București este cea mai mare rată de imunizare din țară, a precizat șeful Guvernului.

"București are cea mai mare rată de vaccinare din țară. Tot în București, în ultimele 24 de ore am avut 0 (!!!) persoane infectate cu virusul SARS-COV 2. Vaccinarea este singura soluție pentru a depăși pandemia. It is that simple!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Situația epidemiologică în România

Conform statisticii prezentate duminică, în Bucureşti s-au înregistrat zero cazuri noi, în ultimele 24 de ore.

Până astăzi, 27 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.630 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.045.351 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 46 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu, după ce Capitala nu a raportat nicio infectare nouă: Vaccinarea este singura soluție