Video

Florin Cîţu, după şedinţa liderilor coaliţiei de guvernare: "Sunt bucuros că ne asumăm ca obiectiv principal campania de vaccinare"

De Redactia Observator.
Publicat: 20.04.2021, 22:24.
Actualizat: 20.04.2021, 22:29

Florin Cîţu, premierul României, dar şi alţi lideri ai coaliţiei de guvernare, precum Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna sau Dragoş Tudorache, au oferit, marţi seara, detalii despre ce s-a stabilit în cadrul şedinţei la care au participat.

Liderii coaliţiei de guvernare au stabilit noi reguli de colaborare

Premierul Florin Cîţu, încântat că liderii coaliţiei de guvernare au ajuns la un acord

Premierul Florin Cîţu a ţinut să dea asigurări că "această coaliţie merge mai departe" şi a subliniat şi el ideea că, în cursul zilei de miercuri, ar urma să aflăm noua propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.

De asemenea, Florin Cîţu a ţinut să precizeze că "sunt bucuros că ne asumăm ca obiectiv principal campania de vaccinare".

Citește și:

Mesajul transmis de premierul României a fost dublat de cele ale celorlalţi lideri ai coaliţiei de guvernare. Dan Barna a anunţat că "această coaliţie, alcătuită din PNL, USR PLUS şi UDMR, a depăşit astăzi un moment greu. După două zile deloc simple am reuşit o completare a acordului", în timp ce Kelemen Hunor, liderul UDMR, a ţinut să precizeze că "mă bucur că am reuşit să ajungem la un consens".

Liderii coaliţiei de guvernare au stabilit, printre altele, noi reguli prin care să se efectueze eventuala înlăturare din funcţie a unui ministru, dar şi modul în care liderii coaliţiei de guvernare vor transmite mesaj în mod public.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.