Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL: Voi câștiga, nu există altă variantă

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat, duminică, candidatura la președinția Partidului Național Liberal, cu o oră înainea Consilului Național al PNL. De la ora 11.00, liberalii se întâlnesc pentru a aproba calendarul alegerilor interne.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 10:25

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României - Facebook

"Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL", a declarat premierul Cîțu. "Le mulțumesc celor care au crezut în mine din primul moment. În octombrie 2016 am decis să intru în politică. Sunt un liberal convins, un om care am trăit toată viaţa după principiile liberale, le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Ştiţi foarte bine, de fiecare dată spun că doar liberalismul salvează România.

PNL are nevoie de un suflu nou, să ducă mai departe principiile liberale. Mesajul meu este că mă voi asigura ca PNL va fi cel puțin opt ani la guvernare. Voi câștiga, nu există altă variantă. Vă invit pe toți să fiți parte din echipa câștigătoare".

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a discutat deja cu contracandidatul său, Ludovic Orban, transmițându-i că va câștiga cursa pentru șefia PNL. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liberalii se reunesc pentru a stabili calendarul alegerilor interne

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, duminică, pentru a aproba calendarul alegerilor interne şi detaliile pentru Congres. Propunerea Biroului Executiv este ca alegerile în filiale să înceapă la 1 iunie, iar Congresul să aibă loc în 25 septembrie, cu prezenţa fizică a 5.000 de delegaţi.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că oricine vrea să candideze la şefia PNL o poate face şi, în cazul în care va avea un contracandidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii, îl asigură pe acesta că va desfăşura o campanie corectă, pozitivă şi care să fie spre binele partidului.

Ulterior, liderul liberalilor a declarat că există o aşteptare ca actualul premier, Florin Cîţu, să candideze la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, la Congresul partidului. La rândul său, premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că totul depinde de modul în care evoluează pandemia. El a evitat să spună dacă va candida la şefia partidului.

În 17 mai, premierul Florin Cîţu susţinea că îşi doreşte o funcţie de conducere în PNL, dar evita să spună dacă va candida la preşedinţia formaţiunii, susţinând că experienţa sa poate ajuta PNL.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL: Voi câștiga, nu există altă variantă