Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu: USR PLUS tranzacţionează viaţa românilor pentru voturi în Parlament

Florin Cîţu a declarat, marţi, că s-a gândit la înlocuitori pentru miniştrii USR PLUS, însă îşi doreşte o nouă discuţie prin care lucrurile să fie rezolvate în cadrul coaliţiei. Premierul a lansat însă noi atacuri la adresa foştilor parteneri, în contextul creşterii cazurilor de Covid-19 în România.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 21.09.2021, 12:50

Florin Cîţu face apel la USR PLUS să renunţe la moţiunea de cenzură
Florin Cîţu face apel la USR PLUS să renunţe la moţiunea de cenzură

Premierul Florin Cîţu a declarat că încă aşteaptă ca USR PLUS să îşi retragă moţiunea de cenzură iniţiată cu AUR şi să vină la masa negocierilor. 

"Ma gândesc la înlocuitori pentru miniştrii USR, dar vreau o nouă discutie in coalite, dar dupa ce retrag motiunea pe care o au cu AUR. Suntem în plină pandemie, există un partid cu o activitate antivaccinista. Cei de la USR nu spun nimic de aceasta campanie. Eu vreau să le spun tuturor celor care tac din gură că sunt responsabili pentru ce se întâmplă azi în România.

Cei de la AUR trebuie izolaţi. În primăvară mergeau şi făceau mitinguri în faţa spitalelor. Astfel de acţiuni nu îşi au locul", a declarat Florin Cîţu.

Florin Cîţu: Cei care susţin acţiunile AUR fac rău românilor 

Pe acelaşi subiect

Florin Cîţu a făcut apel la cei din USR PLUS să înţeleagă că fac rău românilor prin asocierea cu cei de la AUR.

"Dacă cei de la USR PLUS înţeleg să nu fie aliaţi cu cei de la AUR, putem să discutăm. Dar trebuie să înţeleagă că în fiecare zi în care mă atacă pe mine şi pe Iohannis, dar susţin acţiunile AUR, fac rău românilor.

Cei care tranzacţionează viaţa românilor pentru voturi în Parlament, trebuie să înţeleagă că sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă", a mai spus Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu: USR PLUS tranzacţionează viaţa românilor pentru voturi în Parlament