Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea are din nou COVID, după 3 luni: ”De data aceasta de la copii. Se răspândește ca focul”

Gabriela Firea a anunţat că ea şi soţul ei, Florentin Pandele, au din nou COVID, de data această tulpina Omicron. Ea a mai spus că infectarea a fost de la copii, însă sunt ceva simptome în plus faţă de varianta Delta pe care a avut-o în urmă cu trei luni.

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 22:00

Gabriela Firea are din nou COVID, după 3 luni: ”De data aceasta de la copii. Se răspândește ca focul”
Gabriela Firea are din nou COVID, după 3 luni: ”De data aceasta de la copii. Se răspândește ca focul” - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Avem COVID de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândeşte ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binişor, ceva simptome în plus la Omicron, faţă de Delta de acum 3 luni. Trec repede şi zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activităţi! Un moral bun creşte şi imunitatea. Sănătate şi optimism tuturor! Doamne-ajută!”, a scris Gabriela Firea, duminică pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Duminică, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 19.668 cazuri de infectări cu coronavirus, cu 10.500 mai puțin decât în ziua anterioară. 1.870 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

În total, până astăzi, 30 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.196.394 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 49.693 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.899.522 de pacienți au fost declarați vindecați. Numărul persoanelor considerate vindecate este cel din 29.01.2022, pentru data de astăzi nu a putut fi calculat din cauza unor rectificări apărute în platforma electronică dedicată. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 930 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea are din nou COVID, după 3 luni: ”De data aceasta de la copii. Se răspândește ca focul”