Antena Meniu Search
x

Primăria Capitalei cere măsuri de protecţie contra furtunii, în contextul avertizărilor emise de meteorologi

Primarul general al Capitalei a făcut o serie de recomandări având în vedere avertizările emise de meteorologi, care anunță fenomene meteo extreme în București începând de miercuri, scrie Agerpres.

Primăria Capitalei a făcut o serie de recomandări având în vedere avertizările emise de meteorologi, care anunță fenomene meteo extreme în București începând de miercuri, scrie Agerpres

Primăria Capitalei a făcut apel la toți deținătorii de mijloace de publicitate (panouri, structuri volumetrice prismatice, tv-screen-uri, mesh etc) să ia toate măsurile de punere în siguranță a acestora și să mențină în stare de alertă echipe de intervenție pentru soluționarea de îndată a unor eventuale evenimente.

Primăria a mai solicitat Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București și ADP-urilor de sector să ia măsuri urgente de toaletare a copacilor aflați în declin biologic, în toate parcurile Capitalei, cât și pe aliniamentele stradale, astfel încât, în caz de fenomene meteo extreme, să nu reprezinte un pericol pentru cetățeni, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o informare de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului, valabilă din această după-amiază până joi seară, la nivelul întregii țări.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Primăria Capitalei cere măsuri de protecţie contra furtunii, în contextul avertizărilor emise de meteorologi