Antena Meniu Search
x

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Florin Cîţu i-a cerut lui Raed Arafat să meargă la fața locului

Premierul Florin Cîţu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la Spitalul de boli infecţioase Constanţa, unde vineri dimineaţă a izbucnit un incendiu la Secţia ATI, pentru a se asigura că operaţiunile se desfăşoară fără probleme, anunţă Guvernul.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 14:20

Florin Cîțu și Raed Arafat
Florin Cîțu și Raed Arafat - Hepta

”Premierul a fost informat despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa şi continuă să ţină legătura cu reprezentanţii MAI, Ministerul Sănătăţii şi cei ai prefecturii Constanţa. În acest moment, este activată o celula de criză la MAI pentru a coordona intervenţia şi a se asigura că sunt evacuaţi pacienţii şi că sunt locuri pentru ei în alte spitale. Premierul Florin Cîţu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la faţa locului pentru a se asigura că operaţiunile de acolo se desfăşoară fără probleme”, a anunţat Guvernul.

Un incendiu a fost semnalat vineri dimineaţă Spitalul de boli infecţioase din Constanţa, fiind degajări mari de fum. Pompierii din mai multe judeţe intervin. Şapte persoane au decedat (iniţial, autorităţile au anunţat nouă victime; bilanţul a fost rectificat ulterior).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Florin Cîţu i-a cerut lui Raed Arafat să meargă la fața locului