Antena Meniu Search
x

Iohannis către membrii Cabinetului: Puteți să contați pe parteneriatul cu mine

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis premierului Dacian Cioloș și membrilor Cabinetului că pot conta pe parteneriatul cu el și a dorit totodată să dea asigurări că nu va încerca niciodată să spună Guvernului ce să facă

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis premierului Dacian Cioloș și membrilor Cabinetului că pot conta pe parteneriatul cu el și a dorit totodată să dea asigurări că nu va încerca niciodată să spună Guvernului ce să facă.

"Astăzi mai mult ca în zilele trecute s-a speculat relația dvs. cu mine. Eu pot să vă spun câteva lucruri foarte clar. Nu voi încerca niciodată să spun guvernului ce să facă, nu voi încerca să impun guvernului niciodată cum să facă. Aveți toată libertatea și toată răspunderea, dar în mine veți găsi oricând domnul prim-ministru, onorate doamne ministru, stimați domni miniștrii, un partener. Eu vrea ca România să funcționeze bine, iar pentru asta e nevoie de un guvern care funcționează bine și pentru asta e nevoie de comunicare. Sunt convins că vom găsi cele mai bune căi de a colabora pentru a rezolva multele colaborări pentru multele probleme care abia așteaptă să vină cineva și să găsească soluții la ele", a afirmat președintele Iohannis, marți seara, la ceremonia de preluare a mandatului de premier de către Dacian Cioloș la Palatul Victoria.

Șeful statului a reamintit că anul 2016 este "un an complicat, cu două rânduri de alegeri, alegeri locale și alegeri parlamentare, cu un buget care încă nu a ajuns în Parlament".

"Cred că este bine în această conjunctură că v-a așteptat pe dvs. (bugetul — n.r.). Simplu nu va fi, dar puteți să contați pe parteneriatul cu mine", a conchis Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri politice » Iohannis către membrii Cabinetului: Puteți să contați pe parteneriatul cu mine