Antena Meniu Search
x

Iohannis: "Avem iarăşi un record nedorit, este mult prea mult, peste 1400 de persoane găsite cu Covid-19. Vă rog purtaţi masca" (Video)

Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat din nou populaţia să poarte masca de protecţie şi a precizat că România a înregistrat din nou un record nedorit, peste 1400 de persoane infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.08.2020, 18:17

Preşedintele Iohannis a făcut un anunţ, după ce România a înregistrat un nou record de infectaţi cu coronavirus - Observator
  • Preşedintele insistă din nou ca populaţia să poarte masca
  • Nou record de infectări cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

"Avem iarasi un record total nedorit, peste 1400 de paersoane gasite cu covid-19, de ieri pana azi. Este mult pre amult. Va rog pastrati pasca, pastrati distanta. Am discutat cu ministrul Sanatatii, fiindca am observat un interes deosebit si pentru evolutia epidemiei, dar si pe tema vaccinurilor, pentru combaterea acestei boli. Este important pentru romani sa stie ca la acest moment in UE nu exista un vaccin acceptat, aprobat. Insa, UE sprijina mai multe proiecte de cercetare si speram sa beneficiem de un vaccin. Romania este parte din acest efort si suntem inscrisi pentru 10 milioane de doze de vaccin, atunci cand va fi disponibil. La acest moment nu exista un vaccin aprobat in UE. Este o tema care in mod usor de inteles produce ingrijorare. Ne apropiem de alegeri locale, de inceputul anului scolar si trebuie sa ne asiguram ca toate masurile sunt luate. In acest sens am dorit sa stiu ce masuri sunt in curs, pregatite si cred ca oamenii lucreaza la modul cel mai serios pe aceasta tema", a precizat preşedintele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Iohannis: "Avem iarăşi un record nedorit, este mult prea mult, peste 1400 de persoane găsite cu Covid-19. Vă rog purtaţi masca" (Video)