Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANUNŢ BOMBĂ: Iohannis se întâlneşte din nou cu Donald Trump! 

Klaus Iohannis va avea o nouă întrevedere cu cel mai puternic lider al lumii, Donald Trump. Este cea de-a doua întâlnire în decurs de 30 de zile pe care şeful statului român o are cu preşedintele SUA.

de Redactia Observator

la 03.07.2017 , 11:55

Klaus Iohannis va avea o nouă întrevedere cu cel mai puternic lider al lumii, Donald Trump. Este cea de-a doua întâlnire în decurs de 30 de zile pe care şeful statului român o are cu preşedintele SUA.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa joi, 6 iulie a.c., la Summitul „Inițiativei celor Trei Mări" (Baltică - Adriatică - Neagră), care va avea loc la Varșovia, Republica Polonă. La reuniune vor participa șefi de stat și reprezentanți ai acestora din 12 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Ungaria. În calitate de invitat special, la Summit va fi prezent și Președintele Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

„Inițiativa celor Trei Mări" urmărește să ofere susținere politică pentru o mai bună cooperare și interconectare a economiilor statelor din spațiul geografic cuprins între cele trei mări - Adriatică, Baltică și Neagră - în domenii precum energie, transporturi, telecomunicații sau protecția mediului", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

Articolul continuă după reclamă

În 9 iunie, Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de cel mai controversat lider al lumii libere, Donald Trump. Mai multe detalii AICI

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri politice » ANUNŢ BOMBĂ: Iohannis se întâlneşte din nou cu Donald Trump!